SCHILDERWORKSHOP, gezamenlijk schilderen op (uw eigen) locatie. Voor alle informatie betreffende mogelijkheden schilderworkshops ook op locatie door heel Nederland, kijk op www.galeriebernheze.nl  o.a. Event Center Aalsmeer, Hart van Holland, Nijkerk, jaarbeurs gebouw Utrecht.

groeps uitjes Voor een eerlijke prijs.

Wij komen naar uw locatie en organiseren, verzorgen en begeleiden, een schildersessie met al uw gasten tijdens uw feestje of andere gelegenheid. Ook mogelijk als creatieve onderbreking. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om met uw team /gasten op onze locatie te komen. Gezellig een feestelijk dagdeel, met hapjes en drankjes, zeg maar hoe je het wil hebben.
Uw eigen of ons idee, alles is mogelijk. Met of zonder buffet, tapas, bbq of zelfs een overnachting, en een unieke schildersessie,in overleg regelen wij het voor u!! En daarbij maakt u met z'n allen een uniek schilderij, het voorontwerp wordt vooraf op het doek aangebracht of er wordt gewerkt naar een thema ofde voorbeelden die aanwezig zijn. Er zijn allerhande combinatie 's mogelijk voor een feestelijke, creatieve dag!! Uietraard gaat het unieke kunst werk na afloop mee naar huis als orginele , leuke herinnering!!


Te reserveren vanaf 35 euro per deelnemer, all in !!

Bij deze prijs voor de schilderworkshop zitten inbegrepen: alle materialen zoals doeken en acryl verf, gebruik van materialen, huur van atelier/eigen locatie, bescherming van uw kleding, begeleiding door beeldend kunstenaar s.a.a. schilderen met meerdere personen op een doek vanaf 20  euro per deelnemer.
RECENTE FOTO' S EN SFEER IMPRESSIE

Exclusief voorbereiding en reiskosten.                                                                                                      

Wij verzorgen de schilderworkshops op uw  locatie vanaf minimaal 20 personen, voor evenementen en bedrijven en in overleg op zondagen en voor particulie

  • atelier Galerie Bernheze
  • Lid van NABK
  • KvK 52610055.
  •  

Wij begeleiden een schildersessie met al uw gasten tijdens uw feestje of andere gelegenheid. Ook mogelijk als creatieve onderbreking.
Uw eigen of ons idee, alles is mogelijk. Met of zonder buffet, tapas, bbq of zelfs een overnachting, smijten of schilderen met verf, in overleg regelen wij het voor u!! En daarbij maakt u met z'n allen een uniek eigen schilderij, met of zonder voorontwerp, het voorontwerp wordt vooraf op het doek aangebracht of er wordt gekozen uit de voorbeelden die aanwezig zijn, of in teambuilding verband een eigen creatie ontwerpen. Er zijn allerhande combinatie's mogelijk voor een feestelijke, creatieve dag!! Uiteraard gaat het unieke kunst werk na afloop mee naar huis als orginele , leuke herinnering!!
Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om met uw team /gasten op onze locatie te komen deelnemen aan een feestelijke schilderworkshop. Gezellig een feestelijke middag met hapjes en drankjes, zeg maar hoe u het wil hebben.


 

 

Schilderworkshop op locatie.
te reserveren vanaf 35 euro per deelnemer, all in !!
Exclusief BTW reis en voorbereidingskosten.

 

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit onderstaande schilderworkshops, welke wij op uw eigen locatie, of in overleg op een door u gewenste locatie verzorgen door heel Nederlend en buitenland

Alle Onderstaande prijzen van de schilderworkshops zijn exclusief voorbereidings en reis kosten. Uiteraard passen wij al onze concepten aan , aan uw team of gezelschap en doen wij u vrijblijvend, een eerlijke prijsopgave toekomen.Wij verzorgen de schilderworkshops door heel Nederland,
o.a. Hart van Holland te Nijkerk,
Event Center Aalsmeer,
Jaarbeurs gebouw Utrecht,
Tulip Inn, enz.
tijdens grotere evenementen !!

Buitenland op aanvraagMeetingmoods – Congressen,
In de mood op ons atelier of op uw locatie of evenement,
prikkelen we zintuigen om uw bijeenkomst creatieve en energiegevende kracht bij te zetten. ...
Voor een plenaire sessie met diverse interactieve workshops schilderen.
Tevens verzorgen wij eenvoudige en luxe locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. 

Voor meer informatie stuur een mail naar    info@carlavanlieshout.nl

of neem contact op met 06 10676611

Meer voorbeelden in de filmstrips op

http://www.carlavanlieshout.nl/Carla/Schilderen%20Op%20Locatie.htm

 

Zou u persoonlijk een afspraak willen maken, om een kijkje te nemen op onze ateliers en samen met de beeldend kunstenaar in overleg uw concept willen maken, dan is dit mogelijk.

Stuur dan een mail naar info@galerijbernheze.nl t.a.v Carla. o.v.v. aanvraag schilderworkshop afspraak.
 

Harry van de Venstraat 7 5388 CT Nistelrode . Noord Brabant

Meerluiken Schilderen
Meerluiken schilderen, welke tesamen een groot totaal doek vormen.
een bij elkaar passend 9 luik, totaal maat 90 x 90 of 1.20 x 1.20 of groter, of losse doeken welke ook aan de hand van voorbeelden gekozen kunnen worden. ( alles op het atelier eventueel uit te kiezen door de speciale persoon waar het schilderij voor gemaakt gaat worden)Grotere doeken, of 1 groot doek , alle andere maten zijn ook mogelijk in overleg.
- Er is ook een mogelijkheid om deze doeken vooraf aan elkaar te leggen en te voorzien van een thema/onderwerp, wat past bij de speciale persoon, welke daarna beschilderd worden zodat alle losse doeken in elkaar overlopen. Hierbij kan men in een speciale kleuren samenstelling werken die voor aanvang van de schilderworkshop wordt bepaald. En ieder schildert een eigen doek. Uiteindelijk wordt het dan een groot doek van b.v. 1.20 x 90 ( bestaande uit 12 doekjes) Wij bieden ook een mogelijkheid om de doeken in te lijsten.
- Of ieder mag zelf een thema kiezen, en alles wordt beschilderd in een bepaalde kleurstelling.
- Wij bieden deze voorontwerpen gratis aan in hippe bonte kleuren, diverse thema’s zoals bloemen , harten, Afrika stijl, eenvoud enz. waaruit de bruid ter plekke kan kiezen en alles aan kan passen wat kleur betreft.
- Kortom er zit zeker iets bij wat jullie en de jubilaris aanspreekt en een uniek eigen kunstwerk beloofd, wat een zeer speciale blijvende herinnering zal zijn aan deze speciale dag!


Te reserveren vanaf 35 euro per deelnemer, all in !!