• Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

    16 juli 2018

    Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderlessen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

    Tevens kunt

    Lees meer >> | 1261 keer bekeken

  • Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

    16 juli 2018

    Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderles sen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

    Er ka

    Lees meer >> | 1212 keer bekeken

  • Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

    16 juli 2018

    Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderlessen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

     

    #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught 

    Lees meer >> | 763 keer bekeken

  • open Atelierroute Bernheze

    30 maart 2018

       

     

    Lees meer >> | 732 keer bekeken

  • Huiskamerconcert

    16 maart 2018

    Huiskamer concert op 17 Maart met Dave Verneulen.  Optreden vanaf 21.00 uur. Wil jij ook eens een besloten huiskamerconcert concert bijwonen stuur een bericht naar theogalerijbernheze@live.nl 

    Lees meer >> | 815 keer bekeken

  • vrijschilderen onder professionele begeleiding

    11 september 2017

    Kom je ook?

    We bieden nu de gelegenheid om te komen #vrijschilderen onder professionele begeleiding van Carla van Lieshout.

    De #schildersessies zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. Kosten voor 3 schildersessies van 2.5 inclusief professionele begeleiding 45 €

    Lees meer >> | 909 keer bekeken

  • #schildercursus Nistelrode Veghel Uden Oss, Brabant

    28 juli 2017

    Heb je altijd al willen leren schilderen, wil je graag deelnemen aan een schilderworkshop of kom je graag schilderen met anderen, dan hebben wij een geweldige nieuwe activiteit!!
    Een creatieve verwen dag helemaal voor je zelf vertoeven op ons sfeervolle ruime atelier met schildertuin, samen met anderen liefhebbers.
    Regelmatig gaan wij in het nieuwe seizoen extra schilderactiviteiten verzorgen in de vorm van dag workshops, schilder verwendagen, leerzame schilderdagen, schilder...kennismakingsdagen .
    met lunch en all in drankjes en hapjes op onze locatie.
    Heb je nog nooit geschilderd dan kun je nu de kans waarnemen om zelf in een dag te leren schilderen en een groot schilderij te maken.
    Heb jij hierin interesse en wil je jezelf aanmelden om op de hoogte te blijven van deze gezellig ontspannen creatieve activiteiten of wil je jezelf aanmelden voor de schildercursus in het nieuwe seizoen of korte lesblokjes dan kan dat via info@galerijbernheze.nl #schildercursus #tekencursus #Nistelrode #brabant #schilderworkshop

    Lees meer >> | 4068 keer bekeken

  • schildercursus Nistelrode - Veghel - Uden - Oss Bernheze Noord Brabant

    1 april 2017

    Schilder en teken cursus Nistelrode, Heesch, Uden, Oss, Zeeland, Boekel, Schaijk enomgeving

    Schilder workshop individuele deelname.

    Inschrijvingen via info@galerijbernheze.nl

    Wil je graag deelnemen aan de schilder en teken cursus in het nieuwe seizoen, geef je dan nu op om te komen deelnemen.

    De lessen starten in Oktober en eindigen half Mei. De schilder cursus vindt plaats in de voormiddag van 9.30 t/m/ 12.00 uur en avondu

    Lees meer >> | 984 keer bekeken

  • bedrijfs uitje, teambuilding, familiedag Nistelrode, vrienden weekend locatie Nistelrode.

    4 maart 2017

    Reserveer tijdig jullie groeps uitje voor het nieuwejaar. Welkom bij Galerie Bernheze in Nistelrode voor een geslaagd uitje en een sfeervol besloten samenzijn.

    informeer voor de prijzen en mogelijkheden  voor een geslaagd groeps-uitje met schilder workshop op onze unieke besloten sfeervolle ruime locatie,  vanaf 25 euro all in p.p. info@galerijbernheze.nl


    Uitjes zijn ook tereserveren als sfeervolle besloten nieuwjaars borrel, groeps brunch, feestelijk samenzijn, vergaderingen , buurtbijeenkomst, familie bijeenkomst, werkonderbreking , buurtfeest prijzen vanaf 7.50 per persoon inclusief koffie /thee met iets lekkers  informeer voor besloten reservering voor uw groep. Bij te reserveren met high tea, feestelijk schilderen, tapas , bbq , huiskamer concert of uw eigen specialiteit/wens.

    Bij deze prijs voor de workshop schilderen zitten inbegrepen: ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, alle materialen zoals doeken en acryl verf, gebruik van materialen, huur van atelier, onbeperkt koffie/thee en versnaperingen zoals b.v. Nacho 's met dipper oud Hollandse snoepwaar, bescherming voor uw kleding, begeleiding door beeldendkunstenaar(s),sfeervolle muziek.

    Lees meer >> | 1183 keer bekeken

  • verf gooien, funpainting splashen, spuiten en druppen

    8 februari 2017

    Schilder workshops funpainting, kom in actie , lekker gooien, splashen spuiten knijpen dripping rollen printen mixen en matchen. Sla je slag, alles letterlijk en figuurlijk uit je hoofd op het doek. Spannende kunstwerken voor in huis of op de werkplek. Info@galerijbernheze.nl schilderworkshops all in vanaf 30 euro p.p. inclusief materialen en wat lekkers en voor iedere deelnemer een doek.

    Lees meer >> | 979 keer bekeken

  • Meer blogs >>