PORTRET IN OPDRACHT,

portret schilder Carla van Lieshout.

Om een  persoonlijke kunstwerk te ver- eeuwigen, kunt u in overleg een portret in opdracht, of een ander persoonlijk kunstwerk in opdracht laten maken door Carla van Lieshout.

Aan de hand van een dierbare foto, pose of een foto die de kunstenaar zelf komt maken wordt er in overleg bepaald welke pose er in opdracht geschilderd gaat worden. Als de opdracht is overeengekomen zal er worden gestart met het maken van het kunstwerk, op basis van acryl verf of olieverf, prijzen afhankelijk van materiaalkeuze, voorstelling en afmeting.

Humberto Tan

ten halve lijve

Noor

ten voeten uit 

dubbelportret 

dieren portret 

dieren portret ten voeten uit

puppy

Opdrachten zijn mogelijk in acryl of olieverf, levering minimaal 4  weken tot 3 maanden,

Ook pastelkrijt , potlood , inkt en houtskool portretten zijn mogelijk vanaf 75 euro per portret 


As verwerking in schilderij, uniek eigen kunstwerk gemaakt door kunstenaar of gezamelijk met kunstenaar en  familieleden,  een passend kunstwerk maken.
Beschildering van urn met as van overledenen met portret informeer voor de mogelijkheden bij de kunstenaar om samen met de kunstenaar  in overleg een passend kunstwerk naar wens  te creëren.

Ook meubelstukken die een emotionele waarde hebben kunnen worden aangepast en /of in een ander passend jasje worden gestoken zodat ze in uw eigen interieur passen als blijvende herinnering .

Informeer bij de kunstenaar via  info@carlavanlieshout.nl