1. Overeenkomst voor reservering komt tot stand na acceptatie van en aanbetaling aan schilder workshop atelier galerie Bernheze, tot uiterlijk 3 weken voor aanvang van de schilderworkshop. Atelier galerie  Bernheze is gerechtigd deze overeenkomst te weigeren mits er niet voldaan wordt aan de algemene voorwaarden.

2. Afgesproken prijzen kunnen veranderen als de schilderworkshop moet worden aangepast anders dan vooraf is afgesproken.

3. Aanvraag data voor reservering worden niet langer dan 1 week in optie gehouden, Mits deze aanvraag eerder is dan 6 weken voor aanvang van de aangevraagde datum, bij een aanvraag voor aanvang datum binnen 6 weken, houden wij een aanvraag datum 4 dagen in optie, Dit i.v.m.  meerdere aanvragen  voor eenzelfde aanvraagdatum. Prijzen van de schilderworkshops voor bedrijven en particulieren zijn all-in exclusief btw. Prijzen van de schilderlessen zijn inclusief btw.

4. Prijzen van arrangementen zijn inclusief BTW, aanvragen speciale ontwerpen en werkzaamheden prijzen exclusief BTW

5. Na aanbetaling voor reservering staat uw reservering vast op de aangevraagde datum. Het resterende te betalen bedrag dient uiterlijk 1 week voor aanvang van de schilderworkshop worden voldaan via de bank of contant op de dag van aanvang, zoals vooraf afgesproken via mail of vermeld op uw factuur. Het te betalen starttarief van 240 euro voor minimaal 1 tot 8 personen brengen bij annulering  niet in rekening echter het aanbetaalde bedrag van minimaal 30 euro wordt niet vergoed i.v.m onnodige reserveringskosten die wij gemaakt hebben of de workshop wordt verzet naar een andere datum. U kunt u aanvraag 1 x verzetten mits dit minimaal 4 weken voor aanvang wordt doorgegeven . Te reserveren  schilderworkshops anders dan standaard, waar vooraf extra werkzaamheden en voorbereidingen aan vooraf gaan, dienen bij reservering voor 75 %van het totale bedrag voldaan te worden. Het resterende te betalen bedrag wordt 1 week voor aanvang voldaan.

6. Bij geen ( aan ) betaling vindt er geen schilderworkshop plaats. Of dit moet in overleg schriftelijk anders zijn afgesproken. Bij geen betaling volgens afspraak, stellen wij de organisator van het team waarvoor wij het uitje hebben verzorgd aansprakelijk.

7. De gereserveerde schilderworkshop welke geen plaats kan vinden op de gereserveerde datum, i.v.m. geldige onvoorziene reden van uw kant uit wordt de schilderworkshop in overleg verzet naar een andere datum in overleg, of wij betalen het gehele bedrag retour minus 50 euro administratie kosten of tot minus 30 % van de aanbetaling mits de annulering doorgegeven wordt tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de schilderworkshop.

  
8. Bij geen aanvang van de schilderworkshop door onvoorziene omstandigheden van onze kant uit wordt de schilderworkshop verzet naar een andere datum indien mogelijk in overleg, mocht dit niet mogelijk zijn, dan betalen wij u het gehele betaalde bedrag retour.

9. Het aantal op gegeven personen waarvoor gereserveerd is , wordt in rekening gebracht ook bij minder deelnemers dan is opgegeven. Mits uiterlijk aangegeven 2 weken voor aanvang van de schilderworkshop aangegeven deelnemers  die niet deelnemen, brengen wij tot uiterlijk 10 %   van het opgegeven aantal deelnemers in mindering. Mochten er minder deelnemers deelnemen i.v.m. ziekte vanaf 1 week voor aanvang, deze kunen wij niet in midering brengen i.v.m.  reeds gedane voorbereidingen voor de schilderworkshop.

10.Wij houden een potentiële aanvang datum niet langer vrij dan 2 weken, bij een aanvraag voor aanvang datum binnen 6 weken, houden wij een aanvraag datum 1 week in optie, zonder enige verplichting ( dit i.v.m. meerdere aanvragen op de zelfde aanvang datum) ,  zolang er niet aanbetaald is beslissen wij of u nog kunt deelnemen op uw gewenste aanvraagdatum.

11.Bij annulering van een gereserveerde en volledig en of gedeeltelijk betaalde schilderworkshop op de dag van aanvang , wordt 30 % van de totaal kosten in rekening.

12.Annuleringen van bij geboekte arrangementen anders dan de schilderworkshop, dienen bij geen doorgang , 2 weken voor de aanvang van de schilderworkshop met arrangement te worden geannuleerd, annulering vanaf 2 weken tot 7 dagen voor aanvang datum , dan brengen wij de helft van deze kosten in rekening. Annulering vanaf 3 dagen tot op de dag van aanvang, dan brengen wij alle kosten van een bij geboekt arrangement anders dan een schilderworkshop in rekening.

13. Een overeenkomst komt slechts tot stand na schriftelijke overeenkomst door beide partijen en acceptatie  van uw reservering door atelier galerie Berheze door middel van een aanbetaling door aanvrager, voor deelname op de aangevraagde datum. De persoon welke de reservering vastlegt stellen wij aansprakelijk voor het niet nakomen van afspraken die schriftelijk zijn gemaakt  voorafgaande aan de te verzorgen schilderworkshop, die bij reservering zijn afgesproken en achteraf niet worden na gekomen.

14.Alle prijzen aangegeven in prijsopgave die  aangegeven zijn in offerte en  opgegeven door atelier galerie Bernheze, atelier Galerie Bernheze behoudt zich uitdrukkelijk het recht , om de prijzen te wijzigen, mits afspraken of wensen worden aangepast en anders worden overeengekomen dan offerte .

15. Alle prijzen voor schilderworkshops  voor particulieren en zakelijke klanten zijn vermeld in euro' s, exclusief BTW.

16. Alle prijzen van de schilderworkshop bij te reserveren  arrangementen zijn inclusief BTW.

17. Alle aanvragen worden behandeld  op volgorde van aangevraagde offerte.

18. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk per brief of email.

19. Atelier galerie Bernheze is niet aansprakelijk voor enige schade die aangebracht wordt aan deelnemers en derden en meubilair  die aanwezig zijn  tijdens de schilderworkshop op onze ateliers en op locatie’ s elders.
  
20. Atelier galerie Bernheze is niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van eigendommen van deelnemers.

21. Door het boeken van een schilderworkshop of bij te reserveren extra  arrangement, wordt er akkoord gegaan met deze voorwaarden.


22. Al onze  "all in" schilderworkshop prijzen zijn inclusief alle materialen, zoals doeken en acryl verf, gebruik van materialen, professionele begeleiding door beeldend kunstenaar,  huur van eigen ateliers, bescherming voor uw kleding, (koffie/thee met iets lekkers en versnaperingen, alleen op onze eigen ateliers).
exclusief op Locatie' s , elders dan eigen atelier

23. Bij te boeken actieve en culinaire arrangementen zijn onder voorbehoud in overleg bij te reserveren mits niet binnen 6 weken voor aanvang gereserveerd, volledige betaling bij geboekte extra arrangementen 1 week na reservering uiterlijk 2 weken voor aanvang. Culinaire arrangementen die u zelf wil organiseren op onze locatie naast de schilderworkshop, daarvoor brengen wij 35 euro per groep tot 15 personen per uur  in rekening inclusief koffie /thee, per persoon boven 15 personen 2.00 euro p.p. per uur. Dit als vergoeding voor de extra afhuur van de locatie, glw kosten,extra werkzaamheden ontvangst, opruimen, schoonmaken  en terugbezorgen van gebruik  buffetten/bbq. U dient zelf het arrangement dan te bestellen en verder af te werken met de cateraar, uiteraard passen wij samen met u en uw cateraar het arrangement in overleg in op onze locatie op een afgesproken tijd, of wij verzorgen voor u de catering. 

24. Last minute arrangementen dienen 1 week tot 3 dagen  voor aanvang van de schildersessie  te zijn voldaan voor het aantal deelnemende personen wat opgegeven is tijdens de reservering.
Last minute aanvragen van 1 tot 3 dagen voor aanvang dienen direct ter reservering op de zelfde dag worden voldaan. Annulering van lastminute  reservering worden kosteloos verzet naar een andere dag.

25. Bij overgang tot reservering , bent u het automatisch eens met onze algemene voorwaarden.
Deze regels zijn van toepassing voor een veilig en correct samen werken van uw kant en onze  uit.


26.  Alle prijzen en informatie, of eventuele type fouten op deze site en in onze berichtgevingen en offertes onder voorbehoud.

27. Bij geboekte arrangementen op andere locatie's dan attelier Galerie Bernheze, welke overeengekomen tijdens reservering van de schilderworkshop, en door ons voor u in opdracht zijn gereserveerd, dienen nagekomen te worden aan locatie waar het arrangement plaats vindt vooraf de aanvang van het arrangement. De totale kosten van de verzorging van de workshop op locatie dienen uiterlijk een week voor aanvang voldaan te worden aan Galerie Bernheze.
 
28. Alle overeenkomsten die overeengekomen zijn onderling door opdrachtgever en schilderworkshops Carla van Lieshout op locatie, waarvoor vooraf geen aanbetaling is voldaan voor reservering, maar totaal bedrag 1 week voor aanvang wordt voldaan, is de volgende regeling van toepassing:
Mocht er geen schilderworkshop plaats vinden op de gereserveerde datum, mits onvoorziene omstandigheden van uw kant uit, bent u ons een bedrag van 20 % van het totale bedrag verschuldigd, bij annulering door opdrachtgever, tot 3 dagen voor aanvang van de schilderworkshop.  Zonder annulering van de te verzorgen schilderworkshop ,  van uw kant uit binnen 3 dagen voor aanvang en tot op de aanvang datum van de gereserveerde datum, brengen wij u 50 % van de totale kosten in rekening. Bij geen aanvang van de schilderworkshop op de gereserveerde datum, door onvoorziene omstandigheden van Carla van Lieshout uit, zijn er voor de opdrachtgever geen kosten aan verbonden en kan de workshop in overleg verplaatst worden naar een andere datum. Dit ter kennisgeving voor  beide partijen.

29. Overeengekomen reserveringen en afspraken  door activiteiten begeleiders/ opdrachtgever en Galerie Bernheze   die  door medezeggenschap van  bedrijf /stichting,  openbare instelling of anders  achteraf niet kunnen worden overeengekomen conform afspraken,  kunnen tot op de dag van aanvang door ons Galerie Bernheze geannuleerd worden.

30. Opdrachten gegeven door opdrachtgever zoals verzorgen van culinaire/actieve  arrangementen buiten onze dienst schilderworkshop of welk ander arrangement waarvoor Galerie Bernheze extra kosten moet maken  zoals ook het  ontwerpen en of aanbrengen van voorontwerpen worden pas nagekomen na aanbetaling voor reservering ( voorontwerpen dienen minimaal 6 weken voor aanvang zijn overeengekomen indien mogelijk) Offertes voor  aangepaste arrangementen/werkzaamheden worden altijd afgegeven exclusief 21 % BTW. Resterende betaling 1 week voor aanvang.

31 duur van standaard of luxe BBQ arrangement 1.5 uur, standaard BBQ vanaf 14.95 p.p.20 euro p.p.  luxe BBq vlees /vis met 3 drankjes 25 euro p.p. exclusief verblijf per 1.5.  uur voor  BBQ arrangement buiten schilderworkshop, groepen vanaf 10 personen 35 euro p. uur extra verblijf buiten schilderworkshop 

In de weekenden en avonduren betaald u een extra toeslag ( 35 euro per groepen tot 15 personen ), welke bij reservering vooraf aangeven wordt op zondag gelden andere toeslagen.

 32. Alle schilderworkshop prijzen zijn all in vanaf 20 ,  25 en 30 euro te reserveren, mits het een standaard schilderworkshop betreft. Extra werkzaamheden , voorbereidingen en onkosten voorzieningen die genomen moeten worden betreffende aanpassingen en wensen in groeps of teambuilding verband brengen wij bij prijs opgave/ offerte in rekening. 

Privacy beleid

I.v.m. de privacy wet worden alle aan Gelerie Bernheze doorgegeven persoonlijke gegevens  enkel gebruikt om contact met u op te nemen betreffende aanbod van de geleverde diensten van Galerie Bernheze en de administratie van geleverde diensten zoals schilderles en workshop activiteiten en huiskamer concerten.

Heeft u vragen of opmerkingen betreffende uw persoonlijke gegevens kunt u contact opnemen met Galerie Bernheze 06-10676611 of een bericht sturen naar info@galerijbernheze.nl